constatare deces
   
Servicii Funerare Complete Non-Stop in:
Bucuresti | Ilfov | Giurgiu | Calarasi
Consiliere gratuita, sunati cu incredere
0723.389.601
Echipa noastra formata numai din profesionisti si personal calificat te ajuta atunci cand iti este greu si nu stii de unde si cum sa faci ceea ce trebuie sa faci, speram sa nu fi nevoit sa apelezi la serviciile noastre dar, daca s-a intamplat un eveniment nefericit, te putem ajuta sa treci mai usor prin acest moment dificil.
 
Constatarea decesului
 
.

Certificatul medical constatator al decesului (CMCD) se poate elibera de catre medicul de familie sau de catre o unitate sanitara autorizata la 24h de la deces.

Obligaţia medicului este de a examina cadavrul şi doar după aceea, când se asigură, printre altele, că nu prezintă leziuni de violenţă, poate trece la întocmirea CMCD.

Pentru a completa rubricile corect el trebuie să facă o anamneză culegând informaţii despre decedat de la aparţinători. Va afla astfel, condiţiile şi împrejurările în care a survenit decesul precum şi simptomatologia pe care a avut-o bolnavul în ultimele momente ale vieţii sale.

 
 
 
Preturile afisate sunt pentru zona Bucuresti, pentru judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, pretul este calculat in functie de distanta.