constatare deces
   
Servicii Funerare Complete Non-Stop in:
Bucuresti | Ilfov | Giurgiu | Calarasi
Consiliere gratuita, sunati cu incredere
0723.389.601
Echipa noastra formata numai din profesionisti si personal calificat te ajuta atunci cand iti este greu si nu stii de unde si cum sa faci ceea ce trebuie sa faci, speram sa nu fi nevoit sa apelezi la serviciile noastre dar, daca s-a intamplat un eveniment nefericit, te putem ajuta sa treci mai usor prin acest moment dificil.
 
Declararea Decesului si Incinerare
 
.

Declararea Decesului

Actele necesare in vederea inregistrarii decesului sunt:

Certificatul medical constatator al decesului intocmit pe formular tip, care va trebui sa poarte numar de inregistrare, data certa, sigiliul unitatii sanitare, semnatura si parafa medicului;
Actul de identitate al persoanei decedate si certificatul de nastere al acesteia;
Livretul militar al persoanei decedate, supusa obligatiilor militare;
Actul de identitate al declarantului decesului.

Inregistrarea decesului se face in termen de 3 zile de la data producerii decesului, iar pentru decesele produse prin violenta sau in cazul gasirii unui cadavru, inregistrarea se va face in termen de 48 ore, socotit din momentul decesului sau al gasirii cadavrului, in aceste cazuri fiind necesara si dovada eliberata de Politie sau de Parchet, din care sa rezulte ca una dintre aceste autoritati a fost sesizata in privinta decesului.

In cazul in care decesul nu a fost declarat in termenul prevazut de lege, pentru inregistrarea acestuia, este necesara aprobarea Parchetului.

Incinerarea:

Acte necesare in vederea incinerarii:

Certificat medical constatator al decesului.
Adeverinta de inhumare.
Certificat de imbalsamare.
Adeverinta de la sanepid.
Programarea pentru incinerare.

Programarea pentru incinerare se face in baza actului de identitate in orginal + copie al persoanei ce solicita incinerarea, la crematoriu uman din soseaua Vitan Barzesti in spate la I.N.M.L. Mina Minovici

.
 
Preturile afisate sunt pentru zona Bucuresti, pentru judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, pretul este calculat in functie de distanta.